Telefon
WhatsApp
İnstagram
2022 Perde Modelleri - Proper Perde 2022 Modelleri

2022 Perde Modelleri - Proper Perde 2022 Modelleri

2022 Perde Modelleri - Proper Perde 2022 Modelleri

İçinde bulunduğumuz yıl itibari ile evlerin ya da yaşam alanlarının konforu olarak da tanımlanan perde seçeneklerinde, 2022 perde modelleri farklı versiyonlar ile ön plana çıkmaktadır. Tercih edeceğiniz perde modeli, yaşam alanınızın bütünleyici bir parçası olacaktır. Şıklık, zarafet, gösteriş, kullanım kolaylığı, kapatıcılık özelliği gibi farklı gerekçelere ya da ihtiyaçlara istinaden, dilediğiniz seçeneği tercih edebilirsiniz. Proper perde olarak, her türlü ihtiyacınızın yerinde giderildiğini yani ihtiyaçlarınızın yerinde tespit edildiğini ve buna uygun imalatlar ile sistemin desteklendiğini göreceksiniz.

Yeni Perde Modelleri

2022 yılında Proper Kıbrıs olarak sizlere yeni perde modelleri ile hizmetler verilmeye devam edilmektedir. Ana başlıklar halinde bu yıl itibarıyla tercih edilecek perde çeşitlerinin arasında, motorlu kumandalı perde, kumaş dikey perde, alüminyum jaluzi, zebra perde, ahşap jaluzi perde, plise perde, japon perde, stor perde, silüet perde gibi seçeneklerin ön plana çıktığını görebilirsiniz. Tabii ki ahşap bambu perde, projeksiyon perdesi, seperatör perde, pvc dikey perde, şerit perde ve düet perde gibi seçeneklerde göz alıcı çeşitlilik ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Perde Kıbrıs yönünde bir araştırma yapıldığında, tüm bu seçeneklerin dışında kış bahçesi perdeleri, zip perde, iki cam arası perde, brisoley perde, tül perde, karartmalı spor stor perde ve baskılı stor perde çeşitlerinin de ön plana çıktığı görülebilmektedir. Dilediğiniz yönde tercihte bulunma hakkına sahip olacaksınız. Dilediğiniz perde çeşidini, evinizin, çalışma ortamınızın ya da yaşam alanlarınızın tamamlayıcısı olarak kullanacaksınız. Şık aksesuarlardan bir tanesini tamamlayacak, yaşam alanına değişik bir hava kattığını göreceksiniz.

2022 Baskılı Stor Perde

En fazla tercih edilen seçeneğin, perde Kıbrıs olarak en fazla araştırılan seçeneğin, 2022 baskılı stor perde olduğu görülmektedir. Bu ne anlama gelecektir? Bu perde seçeneğini tercih ettiğinizde, istediğiniz herhangi bir görsel görüntüyü perde üzerine aktarabilirsiniz. Baskılı stor perde ile hayal ettiğiniz her şeyi, yaşam alanınızda, perde üzerinde gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Değer verdiğiniz herhangi bir görüntüyü, baskı sistemiyle perde üzerine, stor perde üzerine aktarabilir. Tamamlayıcı ya da süsleyici bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

Üstelik bu yönde bir karar vermeniz ile birlikte, kurumsal bir hava özelliğini ya da oturma gruplarına uygun desende perde anlayışını gündeme getirme şansına da sahip olacaksınız. Bu model özellikle, şirketler tarafından tercih edilmekte olup, şirketin ambleminin ya da logosunun perde üzerine yansıtılması ve ofislerin büroların çalışma alanlarının bu perde ile kaplanması da mümkün olacaktır.

Tül Dikey Perde

Son dönemlerde ya da 2022 perde modelleri yılında ön plana çıkan diğer bir seçeneğinde, tül dikey perde olduğu görülebilmektedir. Klasik tül perde anlayışının dışına çıkmış, özellikle ofisler, işletmeler ve mağazalar için tercih edilen bir seçenek haline gelmiştir. Girne perde gibi bir araştırma yaptığınızda, son zamanlarda en fazla tercih edilen seçeneğin bu tür bir kullanım alanı olduğunu göreceksiniz. Esnek kullanım avantajı yaratılmış olmak ile birlikte, en uygun perde çeşitleri, perde türleri bu sistem aracılığı ile gerçeğe dönüştürüp, monte edilmektedir. İstemeniz durumunda, yaşam alanınızda, ofislerde, iş yerlerinde, mağazalarda, evlerinizde, evlerinizin odalarında, salonlarında, mutfaklarında herhangi bir bölümünde, böyle bir perde seçeneği gündeme getirebilirsiniz.

Geniş kapsamlı bir iç mekan sahibi iseniz, tercih etmeniz sizlere tavsiye edilecektir. Diğer perde seçeneklerine göre daha kolay bir kullanım imkanı yaratılmıştır. Üstelik esneklik ve temizlik açısından da maksimum avantaj sağladığı görülecektir. Tabi ki kullanım kolaylığında, sadece ve sadece bir ip yardımı ile kolayca ayarlama sisteminin gerçekleştirilmesi, sağ tarafta ya da sol tarafta toplama özelliğinin, aralarda boşluk bırakarak gerçeğe dönüştürülmesi de tercihlere önemli bir etken olmaktadır.

Paylaş: